יריד האמנות והעיצוב "צבע טרי 9" יחנוך את בניין מוזיאון הטבע ע"ש שטיינהרדט

היריד יתקיים בתאריכים 28.3.2017 - 1.4.2017 בבניין החדש של מוזיאון הטבע ע"ש שטיינהרדט, אוניברסיטת תל אביב

07 מרץ 2017
Caroline Larsen, Mount Everest, 2012, oil on Canvas

היריד לאמנות עכשווית "צבע טרי" הוא מאירועי האמנות והעיצוב הגדולים והמשפיעים בישראל. היריד, המתקיים כבר תשע שנים ברציפות, מהווה נקודת מפגש בין שוחרי אמנות לבין אמנים, מעצבים ואנשי מקצוע מהתחום. המתעניינים בתחום יכולים לקבל בעזרת ביקור ביריד תמונת מצב עדכנית ואיכותית לגבי העשייה האמנותית בארץ, וגם לרכוש עבודות של מיטב האמנים בני זמננו.

מוזיאון הטבע ע"ש שטיינהרדט, אוניברסיטת תל אביב

טבע טרי

בכל שנה נבחר מיקום חדש ומפתיע ליריד. השנה, יריד צבע טרי 9 יתקיים בבניין החדש והמרשים של מוזיאון הטבע ע"ש שטיינהרדט, אצלנו באוניברסיטת תל אביב, שצפוי להיפתח לקהל הרחב בקיץ הקרוב. יריד צבע טרי יאפשר הצצה מוקדמת לבניין החדש, מיד עם חניכתו ועוד בטרם הוקמו בו תערוכות הטבע הקבועות. המוזיאון, בתכנון משרד האדריכלים קימל-אשכולות, יאכלס בקרוב את אוספי הטבע של האוניברסיטה, ויהפוך למוזיאון הטבע הראשון מסוגו בישראל.

כבכל שנה, יכלול היריד את פרויקט הגלויה הסודית - פרויקט הדגל החברתי של היריד, ואת סלון צבע טרי - מסגרת לשיחות ולמפגשים על אמנות ותרבות. בסוף השבוע יתקיימו ביריד סדנאות אמנות לילדים.

קצת ממה שמחכה למבקרים ביריד הקרוב:

מתוך אתר "צבע טרי"

למידע נוסף >