קול קורא: מלגות למשתלמים בתר-דוקטורים החל מסמסטר א' תשע"ח

אוניברסיטת תל אביב תעניק החל מסמסטר א' תשע"ח (1.10.2017) מלגות מצ'ינג למשתלמים בתר דוקטוריים. המלגות מיועדות למדענים הנמצאים בראשית דרכם המקצועית.

28 דצמבר 2016
קול קורא: מלגות למשתלמים בתר-דוקטורים החל מסמסטר א' תשע"ח

האוניברסיטה תעניק החל מסמסטר א' תשע"ח (1.10.17) מלגות מצ'ינג למשתלמים בתר דוקטוריים. המלגות מיועדות למדענים הנמצאים בראשית דרכם המקצועית. גובה המלגה הוא כ-68,000 ₪.

המלגות המוצעות הן:

1. 20 מלגות מצ'ינג במימון האוניברסיטה: 50% במימון האוניברסיטה ו-50% במימון המנחה. מתוכן כ-10 מלגות מיועדות למשתלמים מצטיינים מאוניברסיטאות מובילות בחו"ל.

2. מלגת מצ'ינג אחת במימון קרן פיקובסקי ולאצ'י: 50% במימון הקרן ו-50% במימון המנחה.

מלגה זו מיועדת למשתלמים בתר-דוקטורים בתחומים של אלקטרוניקה יישומית, ביוטכנולוגיה ופיסיקה יישומית, אשר מחקריהם הם בעלי פוטנציאל לשימוש בתעשיות עתירות מדע.

לכל הפרטים >

English version