קול קורא להגשת מועמדות לתפקיד חבר סגל בביה"ס להנדסת חשמל

המועמדים, בוגרי תואר שלישי, יתבקשו להציג יכולת לפיתוח תכנית מחקר עצמאית בעלת חשיבות בינלאומית, ולהשתתף בפעילויות ההוראה בביה"ס

13 דצמבר 2017

בית הספר להנדסת חשמל באוניברסיטת תל אביב מזמין בוגרי תואר שלישי בתחומים הרלוונטיים להגיש מועמדות לתפקיד חברי סגל במסלול לקביעות. על המועמדים להציג יכולת לפיתוח תכנית מחקר עצמאית בעלת חשיבות בינלאומית, ולהשתתף באופן אקטיבי בפעילויות ההוראה בבית הספר, במסגרת לימודי התואר הראשון ותארים מתקדמים.

בית הספר להנדסת חשמל כולל שתי מחלקות בעלות תחומי עניין החופפים באופן חלקי:

1. המחלקה להנדסת חשמל-מערכות: עיבוד אותות, קידוד, תקשורת, תורת האינפורמציה, תורת הבקרה, רשתות, הנדסת מחשבים, תורת האלגוריתמים, צפינה, ראיה ממוחשבת, רובוטיקה, למידת מכונה, ביולוגיה מערכתית וכו'.
  2. המחלקה לאלקטרוניקה פיזיקאלית – ננוטכנולוגיה, התקנים אלקטרוניים, אלקטרומגנטיות, פוטוניקה, ​אלקטרוניקת הספק, אנטנות ומיקרוגלים, חישה, סיבים אופטיים, תקשורת, וכו'.

לרוב, תקופת בתר-דוקטורט בחו"ל נחשבת כהכרחית. עם זאת, במקרים מיוחדים אנו עשויים לשקול גם את מועמדותם של תלמידי מחקר מצטיינים אשר נמצאים בשלבים האחרונים של הגשת התיזה לתואר שלישי. על בעלי תואר שלישי המעוניינים להגיש מועמדות לפנות ישירות לראש המחלקה הרלוונטית ולצרף את המסמכים הבאים:

• קורות חיים מלאים + רשימת פרסומים
  • תכנית מחקר
  • תכנית הוראה

מועמדים למחלקה להנדסת חשמל-מערכות אנא פנו לפרופ' מיכאל מרגליות במייל הזה.

מועמדים למחלקה לאלקטרוניקה פיזיקאלית אנא פנו לפרופ' קובי שויער במייל הזה.

מועמדים אשר תחומי העניין שלהם חופפים את אלו של שתי המחלקות מוזמנים לפנות לשתיהן.