קול קורא: אוניברסיטת תל-אביב לנוער מחפשת את מדעני וממציאי העתיד

אוניברסיטת תל-אביב לנוער מחפשת תלמידים למחזור ו' של תכנית הנשיא לטיפוח מדעני וממציאי העתיד

29 דצמבר 2013
אוניברסיטת תל-אביב לנוער מחפשת את מדעני וממציאי העתיד
תלמידי התכנית "מדעני וממציאי העתיד" עם הנשיא שמעון פרס, בחג הסוכות, 2012

בקיץ הקרוב יפתח המחזור השישי של תכנית מדעני וממציאי העתיד, אשר נבנתה ברוח חזונו של נשיא המדינה מר שמעון פרס. המתקבלים אליה משתלבים בצבירת נקודות זכות של לימודים אקדמיים לתואר ראשון, לצד עבודה במעבדות מחקר ובחברות תעשייה עתירות ידע.

תכנית מדעני וממציאי העתיד היא תכנית יוקרתית המאפשרת לתלמידים החל מגיל חטיבת הביניים ובמהלך התיכון, למצות את הפוטנציאל הלימודי שלהם ולהשתייך לקבוצת עלית מדעית-טכנולוגית לאומית. תכנית זו מיועדת לתלמידות ותלמידים בוגרי כיתות ח', בעלי נטייה מדעית חזקה, חשיבה יצירתית ומוטיבציה גבוהה לעבודה מחקרית.

הגשת מועמדות

המעוניינים ללמוד בתכנית זו מוזמנים להגיש מועמדותם ללימודים שיתקיימו הקיץ, בין התאריכים 29.06.14 עד 18.07.14.

ההרשמה לתכנית נפתחה ותימשך עד 20.2.14

להרשמה >