הקרנת הסרט "פרינסס" (Princess) של טלי שלום עזר

בנין מקסיקו, אולם פאסטליכט
ללא תשלום
הקרנת הסרט "פרינסס" (Princess) של בוגרת החוג לקולנוע וטלוויזיה טלי שלום עזר

לרגל אירועי פתיחת הסמסטר ויום האישה הבינלאומי, תתקיים הקרנה של הסרט הישראלי החדש פרינסס (Princess) של בוגרת החוג לקולנוע וטלוויזיה טלי שלום עזר. ההקרנה בחסות הפסטיבל הבינלאומי לסרטי סטודנטים, בשיתוף אגודת הסטודנטים של אוניברסיטת תל-אביב.

הסרט פרינסס טרם יצא לאקרנים בארץ וכרגע נמצא בסיבוב פסטיבלים ברחבי העולם, בהם פסטיבל ירושלים שבו זכה בפרס הסרט הטוב, ובפסטיבל סאנדאנס שם עורר עניין רב.

בתכנית: הקרנת הסרט (92 דק') ולאחר מכן פאנל בהנחיית מיכל אביעד (במאית ומרצה בחוג לקולנוע) בהשתתפות טלי שלום עזר (במאית הסרט), שירה האס וקרן מור (השחקניות הראשיות).

סיום משוער 22:30

enlightened ההקרנה היא ללא תשלום ופתוחה לקהל הרחב בהרשמה מראש.

אודות הסרט

פרינסס

סרטה של טלי שלום עזר

ישראל 2014 | 92 דקות

זוכה פרס הסרט הטוב ביותר, פרס השחקנית הטובה ביותר, פרס הצילום ופרס המוזיקה בפסטיבל הקולנוע ירושלים 2014

פסטיבל סאנדאנס 2015 - התחרות הרשמית

תקציר הסרט

אדר בת ה-12 מנסה למצוא את מקומה בתוך מערכת היחסים היצרית והסוערת של הוריה. עלמה, אמה של אדר, היא רופאה עסוקה שנעדרת ימים ארוכים מהבית. מיכאל, בן זוגה הצעיר של האם, הוא מורה ואמן, עמו מבלה אדר את רוב זמנה. אט אט, האהבה והחיבור החזק בין אדר ומיכאל גולשים למשחקי תפקידים מסוכנים. אדר מחפשת מפלט ומבלה יותר ויותר זמן לבדה, בשוטטות ברחובות. אחר הצהריים אחד היא מבחינה באלן – נער חלומי שדומה לה להפליא – ומחליטה להביא אותו הביתה. אלן, ספק יציר דמיונה ספק דמות בשר ודם, מצטרף כשותף מלא בחיי המשפחה. שני הגיבורים הצעירים יוצרים עולם משלהם, מלא קסם ותמימות, שבו הם חוקרים את מיניותם ואת עצמם; אלא שאז, מערכת היחסים עם מיכאל מקבלת תפנית מאיימת. זהו מסע אפל בין ילדות להתבגרות, בין מציאות לדמיון, המשנה לעד את חוקי המשחק בבית.

הפקה: אלעד גביש, משה אדרי, לאון אדרי

תסריט: טלי שלום עזר